show infoBudapest, Tüskecsarnok - Bobby Kimball Symphonic Live
2017. október 14. 20:00

Ki ne ismerné a TOTO dalait, nagy slágereit, amelyek korosztályokon átívelve a mai napig fülünkben csengenek, mint pl. a Rosana, Africa vagy a Hold the line...!

2017. Október 14.-én a TOTO egykori frontembere Bobby Kimball saját zenekarával és az Óbudai Danubia Zenekarral kiegészülve ad koncertet Budapesten!

Bobby Kimball, akinek karrierje során is számos világsláger született és hét Grammy díj és sok más világszintű elismerés büszke tulajdonosa, dalait rockzenei és szimfonikus kísérettel adja elő a Budapesti koncerten.

Amikor a művész igent mondott a felkérésre, a koncert szervezőinek, figyelmébe ajánlotta a nemzetközi szinten igen magasan jegyzett karmestert és zeneszerzőt Philipp Maier karnagy urat. Kérte, hogy az Ő átiratai képezzék a szimfonikusan eljátszott dalok alapját, így is garantálva az eredetihez leginkább hasonlító, hamisíthatatlan TOTO hangzásvilágot. Philipp Maier karnagy úr örült a megkeresésnek és a Művész, valamint a szervezők kérésére elvállalta, hogy személyesen vezényli Budapesten a szerzeményeit és átiratait előadó Óbudai Danubia Zenekart!

Természetesen a nagy slágerekek, mint a Hold the line; az Arfica, Rosana az igazi rockzenei hangzást kölcsönzi majd, megtartva a TOTO és Bobby Kimball zeneiségét és a dalok eredetiségét.

Az amerikai rockzene legendája egy felejthetetlen színpadi show-val érkezik hazánkba, elhozza életműve nagy slágereit és lírai dalait egyaránt, egy hamisítatlan szimfonikusokkal kiegészített szuperkoncert 2017. Október 14.-én Budapesten a Tüskecsarnokban.


upcoming shows10-14
Tüskecsarnok - Bobby Kimball Symphonic Live
Opening for Bobby Kimball Symphonic
Magyarország
Budapest
10-20
Showbarlang
Opening for Cry Free
Magyarország
Budapest
12-01
Dürer Kert
Opening for ASPHALT HORSEMAN
Magyarország
Budapest